• januari 21, 2023
artist

Vem är Rebecka Lagerström?

Rebecka Lagerström är gift med Alexander (Alex) Kronlund. Alexander har blivit känd för svenska folket som musiker och som en av medlemmarna i Idoljuryn, men många är nyfikna på hans fru och vill veta lite mer om henne. Så vem är Rebecka Lagerström? 

Kort om Rebecka Lagerström:

Vem är Rebecka Kronlund?Rebecka Lagerström är gift med musikern Alexander Kronlund.
Hur gammal är Rebecka Lagerström?Rebecka är född den 28 februari 1991.
Vad arbetar Rebecka Lagerström med?Rebecka är makeup-artist.
Har Rebecka Lagerström någon blogg?Rebecka delar med sig av sin vardag och bilder på familjen på Instagram på @rebeckakronlund.

Ett giftermål i hemlighet

Det var när Idol skulle sändas 2018 som alla började fråga sig vem Rebecka Lagerström är. Det hela började när hela Sverige som vanligt satt bänkade framför Idol och Alexander Kronlund skulle prata. Alexander hade varit en populär jurymedlem i drygt ett år och tittarna trodde att de visste vem han var. Alexander Kronlund har flera strängar på sin lyra och är bland annat känd för:

  • Sitt arbete som musiker
  • Som textskrivare
  • Som VD för bolaget Ahasverus Music AB

Plötsligt började Alexander Kronlund helt oväntat att referera till sin fru mitt under sändningen. Så vitt alla visste var han inte gift och frågorna efter programmet haglade. Vem var hon? När hände det? I intervjuer efteråt har Alexander berättat att det inte var ett genomtänkt trick, utan att han helt enkelt inte var beredd på att ordvalet skulle väcka så starka reaktioner.

Alexander Kronlund och Rebecka Lagerström

Paret berättade efter programmet att de gift sig i hemlighet och inte ens Rebeckas föräldrar hade fått veta vad som var på gång. Idag är det inte ovanligt att personer som gifter sig väljer att avstå fester och bröllopsmiddagar, men hemlighetsmakeriet ökade intresset för den unga bruden. 

Många reagerade också på Rebecka Lagerströms (tidigare Zetterbergs) ålder när hon dök upp för intervjuer. Hon är 19 år yngre än sin man, något som gjorde att olyckskorpar började kraxa och mena att äktenskapet nog inte skulle bli långvarigt. Detta har paret nu motbevisat och de har sedan de gifte sig fått två barn tillsammans. 

Lilla Frans föddes redan 2018, samma år som paret gifte sig, och 2021 kunde de sedan meddela att de skulle bli föräldrar igen. Rebecka Lagerström delar med sig av familjelivet på Instagram under namnet rebeckalagerström där vi får ta del av bilder från vardagsliv och festligheter. Kontot är satt som privat, men med en förfrågan kan man om man har tur få ta del av ett intressant och värmande flöde från familjen Lagerström / Kronlund där även Rebeckas syster och föräldrar ibland dyker upp.

Arbete som makeupartist och småbarnsmamma

Innan småbarn och familjeliv började ta upp all Rebeckas tid arbetade hon som makeupartist. Hon är kunnig inom smink och har arbetat bakom kamerorna på olika produktioner. Hennes egen perfekta makeup syns på de olika mingelbilder som postas av paret. Rebecka är bra på att ändra sin stil genom att variera kläder och smink, något som gör att blickarna dras till henne och kamerablixtarna blixtar runt paret när de dyker upp i vimlet. 

På en av de mest kända och spridda bilderna har Rebecka valt en skolflickelook. I en kort svart klänning och prydligt hår visar hon upp gravidmagen. Samtidigt skiner den blivande stolta fadern upp i ett teatraliskt ansiktsuttryck som visar både glädje och spänning. Nu är det bara att hoppas att det trots tvåbarnsslitet kommer att komma fler liknande bilder på paret från Stockholms uteliv.