• november 12, 2022

Känd tv4 profil angrep kvinnlig kollega

En TV4-profil blev berusad och hamnade i en infekterad diskussion med en kvinnlig medarbetare i samband med ett avslutande för en produktion. Mannen höjde först rösten mot henne och tog sedan tag i hennes handleder. händelsen ledde till en”brottningsmatch” enligt Expressens källor.

”Det stämmer att jag var otrevlig”

Den kända TV4-profilen erkänner att händelsen inträffat och är mycket ångerfull. Till Expressen skriver han ett sms att det faktiskt stämmer att han var otrevlig och att han bett så hemskt mycket om ursäkt till kvinnan för hans otrevliga beteende.

TV4 hade också ett ansvar för att en utredning skulle träda i kraft. Den ansvarige för produktionen svarar att dem har fått information om händelsen i samband med att produktionen avslutats. Dem ska kontakta de inblandade för att få allas perspektiv på det hela samt ta reda på vad som har hänt. Dom kommer sedan ta det där ifrån.

Hänvisar till TV4

Expressen har också försökt kontakta vd:n för det ansvariga produktionsbolaget. Men personen i fråga tackar enbart för frågorna och hänvisar dem direkt till TV4. Det är dom som svarar på alla frågor kring produktionen.

Att en känd tv4 profil angrep kvinnlig kollega är katastrof.