3.9 C
Stockholm
onsdag, februari 8, 2023
HomeBloggLittle Jinder - The Passover

Little Jinder – The Passover

Datum:

Relaterat

Sökmotorn berättar – Jennie Silfverhjelm är Alexandra Beijer

Kriminalserien Beck har under de senaste åren försökt piffa...

Kenta Kofot – en mångfacetterad hemlighet

Ibland kan en pseudonym ställa till en massa huvudbry...

Detta är viktigt att veta om IT säkerhet 

Då samhället blir mer och mer digitala ökar också...

Vem är Rebecka Lagerström?

Rebecka Lagerström är gift med Alexander (Alex) Kronlund. Alexander...

Charlotte Rampling – en dam med integritet 

Charlotte Rampling har under sex decennier synts på vita...

Så mycket bättre är ett reality program som svenska folket har kunnat se på TV4 under hela 13 säsonger. Redan första säsongen 2010 blev programmet väldigt populärt och en av anledningarna är att många folkkära artister har varit med. Det är bland andra Carola Häggkvist, Magnus Uggla, Lasse Berghagen, Lill-Babs och Kikki Danielsson.

Dessutom har det varit gamla idol artister som Agnes, Darin och Danny. Bland de mindre kända som fick stort genomslag i programmet är artisten Little Jinder. Hon framförde sin version av Ebbots låt ”The passover”.

Vem är Little Jinder

Astrid Maria Josefine Jinder, som hon egentligen heter är dotter till Åsa Jinder som varit folkmusiker. Little Jinder är förutom popartist även låtskrivare och musikproducent. Hon har även bott och studerat i England på The Liverpool Institute for Performing Arts. Det är ett universitet som är ägt av världskände artisten Paul McCarthy som enligt Guiness World Records är den främste låtskrivaren i musikhistorien.

Little Jinder The passover

I programmet Så mycket bättre bidrog Little Jinder The passover till att samtliga artister blev lyriska. Originalet ”The passover” är gjort av Ebbot och bandet Soundtrack of our lives. Låten blev också populär eftersom den har ett positivt budskap om förlåtelse och som ger hopp.