• december 22, 2022
shop1

Jula Jönköping – multibutik med något för alla

Hör du också till dem som börjar svettas och få ångest när en heldag av shopping kommer på tal?

Då uppskattar du säkert butiker med ett brett sortiment där du kan få tag i allt du behöver. Jula i Jönköping är en sådan butik. Åk dit och bota shoppingångesten.

Snabba fakta om Jula i Jönköping

Vad?Butik med allt för hemmafixaren, plus mycket mer
När?Öppettider Jula Jönköping är: Vardagar 07-20, lördagar 09-18 och söndagar 10-18
Var?Jula Jönköping ligger i gamla A6 numera Asecs
Hur?Fysiskt besök eller via Julas webbshop

Jula Jönköping – sortiment som imponerar

Jula Jönköping har ett imponerande utbud av artiklar. Skulle du vara osäker på om varan finns i lager, kan du kontakta Jula Jönköping på telefon, och få reda på om varan finns hemma. Via telefon kan du även få fram Jula AB Jönköpings öppettider. Då får du reda på när Jula Jönköping har öppet och kan ta emot. Sortimentet hos Jula är som sagt omfattande och här kan du hitta alla möjliga produkter, till och med den del du säkert inte visste fanns. 

Skulle du befinna  dig i Jönköping vid tiden runt jul, så innebär jul i Jönköping givetvis ett besök hos Jula för att säkra julklapparna till alla hemmafixare. Julen är speciell i Jönköping, då jul och tändsticksområdet Jönköping är intimt förknippade med varandra. För vad vore en jul utan bal, eller tändstickor rättare sagt? Ingen annan högtid är ju så kopplad till levande ljus och mys i vintermörkret.

Jula AB Jönköping – öppettider som sticker ut

Både när det är jul i Jönköping, men även under andra tider på året, vill du naturligtvis ha butiker med generösa öppettider, så att du kan handla i lugn och ro på en tidpunkt som passar dig. Där är Jula i en klass för sig tillsammans med bland annat Elgiganten Jönköping vars öppettider i jul också får anses vara flexibla och mycket kundanpassade. 

Som nämndes tidigare i artikeln ligger Jula i A6 Jönköpings gamla lokaler. Köpcentret har fräschats upp och namnet har snitsigt bytts ut till Asecs, vilket ju i princip är samma namn, fast ändå inte. Namnet A6 eller asecs kommer från det artilleriregemente som placerades i Jönköping redan år 1898. Regementet sattes ursprungligen upp i Göteborg men flyttade sedermera till Jönköping. Så man kan utan överdrift säga att Jula Jönköping A6 är en butik med historiska anor.

Jula Jönköping A6 –strategiskt placerad vid E4

När man talar om fastigheter, och då inte minst kommersiella sådana, är det tre saker som är av betydelse. För det första är det läget, för det andra är det läget, och för det tredje, ja just det, läget. Läget är A och O om du önskar attrahera och dra till dig kunder och besökare. Jula i Jönköping har just det läget. 

Beläget alldeles vid E4 och riksväg 47, och en kort bit från avfarten mot riksväg 40, passerar mängder av potentiella besökare varje dag. Många av dem firar att de är halvvägs mellan Stockholm och Malmö, och vad passar väl bättre än en liten bensträckare hos Jula? Jula Jönköping A6 öppettider, gör dessutom att möjligheten att du passerar när det är öppet är stor. Kanske bidrar även de vackra vyerna ut mot Vättern till att man blir extra sugen på en ny slagborrmaskin eller ett fint skruvmejsel-set?

Jula Jönköping, mannens svar på kvinnors klädshopping

Med viss risk för att fastna i en stereotyp, så är det nog ändå så att lika glada och förväntansfulla som många kvinnor känner sig när de kliver in i en välfylld klädbutik, lika tindrande blir ögonen på många män när de kliver innanför Jula Jönköpings väggar. Här finns det mesta för ombyggnationen, hemmaverkstaden och lite till. 

Du hittar alltid något här, som du inte ens visste att du behövde. Att sedan både prislapp och kvalitet ligger rätt, gör inte det hela sämre. Så nästa gång du är i Jönköping, eller om du till och med har förmånen att bo i detta Sveriges Jerusalem, ta då en avstickare till A, numera Asecs, och styr med bestämda steg till Jula i Jönköping. Du blir inte besviken.

På Jula i Jönköping finns bland annat:

  • Verktyg
  • Elmaskiner
  • Arbetskläder
  • Elartiklar