• december 28, 2022
Restaurant

Frösö park – endast det bästa duger

Frösö Park och Frösö Park Hotel är inte att förakta. Här finns det ett spa som sig bör på alla hotell med lite värdighet idag. Hotell Frösö Park är inget undantag. Det erbjuds sköna sängar, plus en enastående meny för dig som vill äta lunch.

Snabbfakta om Frösö park

NamnFrösö Park Hotel
RumEnkel, dubbel, superior, sviter
Inriktning Rum, spa, träning, möten
MåltiderFrukost, lunch, middag 
RestaurangenLunch, middag, skaldjur, cocktails, öl, vin, drinkar

Frösö Park – när du vill uppleva lite mer

Frösö Park Hotel ligger vackert på en Ö inte långt från Åre och lämpar sig såväl för barn som vuxna. Det finns gott om evenemang när du känner för det och du tar lätt buss till Frösö park om du inte har tillgång till bil. 

Kan du inte åka själv överhuvudtaget kan du ju alltid ge bort ett presentkort till Frösö Park till någon du tycker mycket om. På Frösö Park Hotel kan du vila, träna, bara vara, fira nyår utan raketer, äta god mat som är baserad på fina råvaror, skämma bort dig på fantastiska spa Frösö Park och helt enkelt njuta av livet på olika sätt. 

Frösö Park – när du vill äta god lunch eller middag

På menyn hittar du mer än du orkar när det gäller att sätta tänderna i något gott. Oavsett om du tycker om varma rätter eller om du föredrar kalla så finns det alltid något att njuta av. En mjuk och len, väl blandad smoothie, tillsammans med några läckra mackor kan få vem som helst att bli hungrig. 

Det vet ju alla att havet suger och att man blir hungrig av att vistas i vatten. Tänk bara att kunna sitta ner vid dukat bord efter en heldag på spa och beställa in några lättsamma, enkla rätter. Det blir verkligen som pricken över i:et när man ska beskriva en perfekt dag.

Frösö Park Hotel – spa, behandlingar och yoga

På Quality Hotel och Resort Frösö Park har du en god chans att få plats flera dagar under året då deras spa har öppettider som passar de flesta. Det kommer du erfara då du tar dig dit. När du väl är där finns det en hel del erbjudanden att ta del av inne på deras underbara spa. Hör du till dem som verkligen kan njuta alldeles extra tar du givetvis och bokar en behandling eller två.

 • Ansiktsbehandling – Glimmer, Glöd, Norrskenet, Lyster, Lilla lyster
 • Kroppsbehandlingar – Midnattssol, Skogens guld, Gryningsljus, Morgondagg, Urkraft, Fina fötter, Behandlande massage samt Bamsekram som riktar sig till de minsta
 • Par- och gruppbehandlingar eller upplevelser – duomassage eller ansiktskur  

För dig som tycker att detta var det bästa du upplevt finns det möjlighet att uppleva det hemma med. Ta och titta in i deras shop så ska du se att det finns produkter som förlänger upplevelsen tills du är här nästa gång igen. 

Frösö Park Hotel – behandlingar eller lite yoga 

Inne på Frösö Park spa kan du testa nya saker du aldrig prövat förut. Vad sägs om att prova några av Frösö Parks hälsosamma ritualer i yogasalen eller kanske i bastun? 

 • Sparitual – en två timmar lång ritual, utförs i din egen takt, förslagsvis i ett lugnt tempo 
 • Aufgussritual – en kort ritual på tio minuter i en bastu med dofter  
 • Yogaritual –  tar en timme och hjälper dig komma ner i varv

Frösö Park Hotel – de tysta rummen

Det finns nog ingenting som går upp mot en god natts sömn. Det kräver en bra säng och ett tyst rum. Allt detta erbjuder Frösö Park i olika kategorier.  

Här är en lista på vad du kan förvänta dig för rum att välja mellan. Förutsatt att du är ute i god tid vill säga, så rummen fortfarande är lediga: 

 • Det finns såklart ett med en helt vanlig enkel standard, men ändå lite extra i form av sköna och breda sängar.
 • Ett superiorrum med en dubbelsäng i Queen size eller två breda om man tycker att det känns bättre att sova i varsin säng 
 •  Ett moderat dubbelrum med riktigt gott om plats att sova då varje säng är 105 centimeter bred   
 • En svit där det utlovas en bred säng om 180 centimeter och därtill en 140 centimeter bred bäddsoffa, som gjort för att sova sig riktigt utvilad
 • Familjesvit är något för de som är flera och ska få plats allihop i ett rum
 • Hundvänliga rum för dig som inte kan vara utan den lilla älsklingen, eller möjligtvis den stora besten, när du är på din sport- och spaupplevelse