• februari 18, 2023
Hur gammal är Cazzi Opeia från Melodifestivalen

Hur gammal är Cazzi Opeia från Melodifestivalen?

Med låten “I can’t get enough” blev Moa Carlebecker känd för hela svenska folket, men inte under eget namn. Nej, fler känner nog denna sångerska som Cazzi Opeia än som Moa. Det var nämligen under detta alias som hon intog scenen i Melodifestivalens tredje deltävling 2022. 

Därifrån kvalificerade hon sig till semifinal och knep där en av de åtråvärda finalplatserna. Till slut hamnade Cazzi Opeia på nionde plats i finalen av Melodifestivalen 2022. Många imponerades av hennes speciella röst och färgglada nummer och flera sökte säkert svaret på frågan “Hur gammal är cazzi opeia?”.

Moa Carlebeckers föräldrar är släkt till kändisar

Moa Carlebecker, eller Cazzi Opeia, föddes i Eksjö år 1988 och växte upp där. Hennes mamma, Anna Forsell Skanåker, har kopplingar till kändisvärlden på flera sätt. Dels är Anna Forsell Skanåker syster till den framlidne skådespelaren Johannes Brost och musikern Tomas Forsell. Tomas Forsell är i sin tur pappa till den välkända radioprataren och programledaren Gry Forsell. 

Cazzi Opeias mamma har dessutom varit gift med mycket kände pistolskytten Ragnar Skanåker och har två barn från detta äktenskap. Det finns med andra ord många vägar från Moa Carlebeckers föräldrar som leder till andra kända personligheter. 

Moa Carlebeckers föräldrar kommer från musikvärlden

Under Moa Carlebeckers, alias Cazzi Opieas, framträdande under Melodifestvalen var det många som kände igen henne. Detta kan ha att göra med att hon 2009 deltog i underhållningsprogrammet Idol där hon slutade sin resa i kvartsfinalen. Moa Carlebeckers föräldrar har även de musiken i blodet. Hennes mamma är batterist, det vill säga trummis, och Moas pappa arbetar som musiklärare.